29.6.09

SÂMBĂTA SONORĂ de la toamnă

Cu concertul lui Sillyconductor, pe care SÂMBĂTA SONORĂ l-a primit ca pe un cadou mult aşteptat, se încheie un prim sezon de sunete şi muzici noi. Iniţial doar am încercat să vă deschidem ferestre spre lumi diferite, să vă dăm piste pentru căutari personale şi, nu în ultimul rând, să ascultăm împreună cu voi piesele noastre preferate. Astăzi însă, după prezenţa voastră constantă şi entuziastă la toate cele 7 întâlniri, cred că am devenit ceva mai curajoşi şi, de ce nu, mai ambiţioşi. De aceea vă dăm întâlnire la toamnă, chiar dacă încă nu ştim exact când şi unde, căci după cum aţi aflat cu toţii, Centrul Naţional al Dansului va trebui să se mute din TNB. Poate chiar vă vom invita la o nouă SÂMBĂTĂ SONORĂ în vreo marţi sau joi... hmmm!

Planurile noastre pentru următorul sezon cuprind mai multă muzică contemporană şi o privire mai atentă asupra scenei româneşti. Am vrea să dăm un loc muzicii improvizate abstracte. Un fel de fanzină ar putea cuprinde texte critice, biografii de autori şi prezentări de scene diverse şi poate chiar invitaţi pentru conferinţe şi întâlniri cu publicul. Începând cu noiembrie am prevăzut parteneriate cu Atelierele de Creaţie Radiofonică de la Radio France, INA-GRM, IRCAM şi L’Encyclopedie de la parole de la Laboratoire d’Aubervilliers. Şi încă multe altele...

SÂMBĂTA SONORĂ le mulţumeşte pentru sesiunile tematice şi carte blanche celor trei colaboratori: Julien Trambouze, Henning Lundkvist şi Octav Avramescu.

SÂMBĂTA SONORĂ mulţumeşte Centrului Naţional al Dansului pentru Sala Rondă - un spaţiu perfect, sonorizare şi maeştri de sunet şi lumini: Catalin, Adi si Andi - cei mai buni, afişe şi flyere de cea mai bună calitate pentru primele sesiuni, bunătăţi la discreţie pentru confortul dumneavoastră. Le mulţumim Vavei şi lui Mihai pentru că ne-au crezut pe cuvânt, Andreei pentru publicitate, Cristinei, lui Cornel şi celor trei gardieni ai porţilor noastre pentru sprijinul logistic, Elenei, lui Mari şi lui Carmen, voluntarelor Cristina, Andreea şi Claudia pentru zâmbet şi promptitudine şi mai ales Irinei, stilista, ochiul şi barometrul fiecărei sesiuni.

SÂMBĂTA SONORĂ îi mulţumeşte lui Marion pentru căldurosul "oui, bien sur!" de fiecare dată când am avut nevoie

SÂMBĂTA SONORĂ mulţumeşte în primul rând publicului fidel, pentru ideile noi pe care ni le-aţi dat, sunetele pe care ni le-aţi trimis şi încurajările constante. Contăm pe voi!

Anamaria Pravicencu în numele SÂMBETEI SONORE.

Un comentariu:

anamaria spunea...

trimite-ne, te rog, un mail cu cate ceva despre tine. merci!

Persoane interesate